Länk till Kumla kommun
Stor text
tisdag 2 september 2014

2014-08-26

Läxhjälp torsdagar kl. 15-16:30 i sal 32. Välkomna!

2014-08-26

Brev från rektor aug-14

2014-08-11

Välkomna till Vialund!

Vi hälsar alla elever, nya som gamla, välkomna till Vialundskolan och ett nytt, spännande läsår!

Skolstart måndag 18 aug kl. 8:30

Mer info inför skolstarten skickas hem till er via post under v. 32.

SJUKANMÄLAN VIA SMS

Sjukanmälan görs till nr 019-58 84 64 där man lämnar ett meddelande på telefonsvararen, innan kl. 8:00.

Nu finns även ett andra alternativ, att sjukanmäla sina barn via sms.

Skriv ett SMS-meddelande med följande innehåll till nummer 71700:

FV KUMLA ÅÅÅÅMMDD-XXXX

ÅÅÅÅMMDD-XXXX är elevens personnummer. När du skickat meddelandet får du inom kort en bekräftelse på att meddelandet tagits emot. Om meddelandet har tagits emot riktigt kommer eleven vara frånvaroanmäld från det klockslaget då meddelandet togs emot till midnatt samma dygn. Om eleven ska vara frånvarande dagen efter så behöver man skicka ett nytt meddelande innan den första lektionen även den dagen.

För att ett meddelande från en vårdnadshavare ska leda fram till en frånvaroanmälan så krävs att mobilnumret som SMS-meddelandet skickas ifrån är registrerat på vårdnadshavaren i Skolportalen. Det går bara att frånvaroanmäla från mobilnummer som finns registerarade på vårdnadshavare för den elev som det gäller, alltså från de nummer ni får frånvaroaviseringar till.

vecka Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag

På Vialundskolan ska alla elever få möjlighet att utveckla sina kunskaper och färdigheter i en miljö där de trivs och är trygga.

Vialundskolan är en 6-9 skola i centrala Kumla. Elever kommer huvudsakligen till oss från Fylsta, Malmen samt Stene/Hardemo F-5 skolor.

På Vialundskolan går ca 200 elever. Skolan är organiserad i två enheter; B- huset åk 6 och 7 samt C-huset åk 8 och 9.

Schemalänk Vialund

Elever och vårdnadshavare hittar mer aktuell information på Skolportalenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Vialund

Kumla kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Rektors nyhetsbrev